torsdag 7 mars 2013

Thai Boat

Den thailändska restaurangen har sin plats på en kaj i södra Södermalm, nära Skanstullsbron ungefär på Östgötagatan 100. Restaurangen är uppdelad i olika delar, här kan du äta god måltid eller ta en drink inne på båten, under hyddorna på båtdäcket eller den lilla konstgjorda stranden.
Välj t.ex. en Goong Phad Bai Grapao, wokad biff med thailändsk basilika, vitlök & grönsaker för 195 kronor som ni kan se på bilden. Andra rätter är bl.a. de thailändska fiskkakorna till förrätt för 95 kr, grillade kycklingsspett med jordnötssås som huvudrätt för 195 kr och Båtens glassdrink av Baileys, Kahlua, mörk Rom, chokladsås och vaniljglass för 105 kr. Om ni är 10 till 19 personer i ett sällskap kan ni beställa en Thaimix buffé eller om ni är minst 2 personer kan ni välja olika thaimixar t.ex. en förrättsmix plus 3 värmrätter och efterrätt för 395 kronor.

Boka bord inne på båten där sittningarna är 2 ½ timmar eller droppa bara in så får du en plats på uteserveringen med en sittningstid på 2 timmar. Kom hit när de öppnar igen för säsongen den 29:e mars med en sittning varje kvart och du får ett par timmar av Thailand mitt i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar